Endavant!

Ja pots realitzar la teva comanda amb -12% dte.

tancar
menu 2.5
Delivery service
detalls


Enviament disponible en direcció de lliurament i punts de recollida.


VALOR DE
LA COMANDA
ENVIAMENT EXPRESS
3 dies
Més de 19€ GRATIS
Menys de 19€ 2,99 My account
Delivery service


Enviament disponible en direcció de lliurament i punts de recollida.


VALOR DE
LA COMANDA
ENVIAMENT EXPRESS
3 dies
Més de 19€ GRATIS
Menys de 19€ 2,99 altHas afegit1producte(s)
Veure cistella

Contes personalitzats

Els teus fills són els protagonistesAjuda'ls a reforçar la seva autoestima i la intel·ligència emocional
img_seccio_familia_

Crea el teu conte personalitzat

Fes que els teus petits se sentin els protagonistes de la història amb els contes personalitzats Stikets. Crea el seu Twinie®️ i els de la teva família per convertir-los en els personatges del llibre. Un regal únic! Els llibres personalitzats són un recurs pedagògic ideal per reforçar l'autoestima dels nens i ajudar-los a desenvolupar la seva intel·ligència emocional. Descobreix a Stikets teus llibres personalitzats per a nens preferits i personalitza'ls amb els vostres propis Twinies®️.

Descobreix un recurs pedagògic únic: Contes personalitzats amb tota la família!

img_Descobreix un recurs pedagògic únic: Contes personalitzats amb tota la família!
Els llibres personalitzats són un recurs ideal per implicar als teus petits a la lectura. Amb els contes personalitzats els resulta més fàcil entrar en la història i submergir-se en el meravellós món dels llibres. Per això, en Stikets hem volgut fer un pas més en els llibres personalitzats per a nens. Ara pots crear un llibre personalitzat amb el seu nom però també amb el seu propi Twinie®️ així com els de tota la vostra família.

Quines parts del llibre personalitzem?

img_Quines parts del llibre personalitzem?
Al llibre "La meva família", cada pàgina del teu llibre està totalment personalitzada amb els noms i avatars del teu petit i la seva família. Amb aquest nou concepte de llibres infantils personalitzats, no només l'ajudes a familiaritzar-se amb l'hàbit de la lectura, sinó que els ajudes en el desenvolupament i el creixement emocional. El teu petit entendrà quin és el seu paper és la seva família i se sentirà acompanyada per ella, cosa que l'ajudarà a sentir-se més segur ia créixer amb una autoestima més forta. Els millors llibres personalitzats per a nens són els que els nostres nens no poden parar de mirar. Veuràs com aquest conte personalitzat per al teu nen esdevé imprescindible per a ell. A més, gràcies a la seva còmoda mida i al seu material resistent, podràs portar-lo a tot arreu. En el cas del llibre "On ets?" es personalitza la portada i a cada pàgina apareix l'avatar del teu petit, que haurà de trobar-lo. Igualment, a la llibreta amb adhesius per vestir la teva Twinie®️, l'avatar del teu petit apareix a la portada i a cada pàgina perquè pugui vestir-lo.

Comparteix moments especials amb els llibres personalitzats per a nens

Quins tipus de contes personalitzats tenim?

img_Quins tipus de contes personalitzats tenim?
A Stikets tens 3 conceptes de llibre personalitzat. El llibre "La meva família" inclou els Twinies®️ de tots els membres perquè els teus nens comprenguin el seu paper al si familiar. Gràcies a la poca quantitat de text ia la claredat i simplicitat de la narrativa, els conceptes i les il·lustracions, és un conte personalitzat ideal per a nens i nenes de 0 a 3 anys o 4 anys. Aquest conte personalitzat inclou tota la teva família per ajudar el teu petit en el desenvolupament personal i emocional. És un regal ideal per a qualsevol nen o nena però amb ell també sorprendràs el pare, la mare i la resta de la seva família, que s'hi veuran reflectits. Un detall perfecte per al Dia del Pare o el Dia de la Mare. També pots triar el Llibre "On ets?" personalitzat. És una versió personalitzada dels clàssics llibres de cercar. En aquest petit haurà de buscar el seu propi avatar a més d'un munt d'objectes amagats en diferents escenes. Ideal per treballar la concentració. Passarà hores entretingut i divertit. Finalment, la Llibreta d'adhesius per vestir el teu Twinie®️ permet al teu petit vestir el seu propi avatar. En aquesta actualització dels jocs de vestir, podreu triar combinacions per a si mateix a més de pintar el fons de cada pàgina amb un escenari diferent. Ideal per ajudar-lo a esprémer la seva creativitat!

Com crear el teu conte personalitzat?

img_Com crear el teu conte personalitzat?
El primer pas per crear els teus propis contes i llibres és crear el teu avatar personalitzat Stikets: el teu Twinie®️ És superfàcil i divertit! Pots triar la mida segons l'edat, el color de cabell i pentinat, reproduir les teves faccions i vestir-lo com més t'agradi. El teu Twinie®️ i els de la teva família seran els protagonistes del teu conte personalitzat. Així el teu petit s'hi sentirà representat. Són una eina ideal per ajudar-lo a millorar la seva autoestima i a guanyar intel·ligència emocional.
img_titol_instashopInstashop
img_prod_relOpinions dels nostres clients
“A més de ser molt xules i super pràctiques... són fàcils de posar, molt duradores i tremendament econòmiques. Em van arribar molt ràpid i estic molt però que molt contenta!! Un gran descobriment! ”
".$i."".$i."".$i."".$i."".$i."
Isabel opina sobre
Pack Bàsic
“Fa uns anys que vaig voler fer la proba i comprar-ne per la roba. Han anat tan bé que he repetit amb un pack!! Enhorabona!!”
".$i."".$i."".$i."".$i."".$i."
Susanna opina sobre
Etiquetes per a Roba Petites
“Molt bon producte. Les opcions de personalització són molt xules, les etiquetes són molt resistens i fàcils d'utilitzar. Recomano el producte. ”
".$i."".$i."".$i."".$i."".$i."
Mònica Benítez opina sobre
Pack Bàsic
“Per fi he trobat unes enganxines per la roba que no cauen! Són pràctiques, fàcils de posar i molt boniques. M'encanten les enganxines per les sabates, aguanten inclús rentades i sempre estan en perfecte estat.”
".$i."".$i."".$i."".$i."".$i."
Et podem ajudar?
Contacta por whatsapp
Contacta por whatsapp
Titol del popup modal
Visite.....