Endavant!

Ja pots realitzar la teva comanda amb -12% dte.

tancar
menu 2.5
Delivery service
detalls


Enviament disponible en direcció de lliurament i punts de recollida.


VALOR DE
LA COMANDA
ENVIAMENT EXPRESS
3 dies
Més de 19€ GRATIS
Menys de 19€ 2,99 My account
Delivery service


Enviament disponible en direcció de lliurament i punts de recollida.


VALOR DE
LA COMANDA
ENVIAMENT EXPRESS
3 dies
Més de 19€ GRATIS
Menys de 19€ 2,99 altHas afegit1producte(s)
Veure cistella

Stikets: Family First

Stephanie Marko

El gran objectiu de Stikets és fer més fàcil el dia a dia de les famílies. Per això, seguim innovant i creant nous productes de qualitat, com les etiquetes adhesives per roba o les cintes per penjar sense cosir.

De la mateixa manera, com a empresa, volem col·laborar activament amb la societat i fomentar un canvi de mentalitat. A més d'oferir descomptes exclusius per a famílies nombroses, en segones unitats per germans o impulsem accions solidàries, com donatius al Banc d'Aliments, treballem per la conciliació laboral i familiar i per la igualtat.

Màxima qualitat

Tots volem el millor per a les nostres famílies. Per això, tant les nostres etiquetes per marcar les coses dels nens com la resta dels nostres productes personalitzats estan elaborats amb totes les garanties necessàries per oferir el millor resultat i la màxima durabilitat.

Les etiquetes termoadhesives, les polseres identificatives i els vinils personalitzats Stikets han passat la prova definitiva: els nostres fills. Com a "conillets d'índies" garanteixen la màxima qualitat dels productes. Les etiquetes per a roba resisteixen la rentadora i l'assecadora. Les etiquetes adhesives resisteixen el rentaplats i el microones. Aquesta aposta per la qualitat també és transversal i treballem perquè arribi a tots els nivells de l'empresa, com l'atenció al client i el lliurament.

Innovació i facilitat

A Stikets innovem constantment per oferir nous productes amb les millors prestacions per adaptar-nos a les necessitats de les famílies. Igualment, la nostra pàgina web està en canvi i millora constant per garantir la millor usabilitat. Volem que el procés de compra a Stikets sigui fàcil, ràpid i divertit: des de la personalització del producte fins a la recepció de la comanda o el servei postvenda.

Conciliació
Stikets: family first

La CEO de Stikets, Stephanie Marko, ha volgut crear una empresa amb el mateix estàndard d'alta qualitat que els productes. Volia demostrar que era possible crear una organització que pogués créixer fins i tot en temps de crisi i trencant els esquemes de les empreses tradicionals espanyoles. I volia crear una empresa on una dona pot treballar sense haver de renunciar al paper de mare i on, a més, pugui sentir-se realitzada professionalment.

Això es tradueix en una jornada intensiva de 9 a 5 que quadra amb l'horari escolar, amb entrades i sortides flexibles.  L'empresa també disposa d'espais amb joguines per als fills dels empleats.

Igualtat

Com a "mumpreneur", Stephanie Marko és molt conscient que encara ens queda molt camí per recórrer per aconseguir la igualtat d'homes i dones en la nostra societat i també en l'àmbit empresarial. El que contrasta amb les aptituds de les dones, especialment de les mares.

Com ja reflecteixen molts estudis, les mares tenen una elevada capacitat de planificació i organització del treball diari i això es tradueix en un major rendiment laboral. Per això, a Stikets comptem amb una plantilla majoritàriament femenina amb fills menors de 6 anys.

Estem molt contents de poder ajudar a totes les famílies i molt orgullosos dels premis i reconeixements que en han atorgat per aquesta sensibilitat, com el guardó a la Coresponsabilitat de Fidem, el "E-commerce Awards" i el "premi Família" del Grup d'entitats per a la família.

Stikets

La millor manera d'agrair el suport rebut és seguir innovant i treballant per una societat i un món millor. En això estem i en això seguirem. Gràcies per visitar Stikets.

Et podem ajudar?
Contacta por whatsapp
Contacta por whatsapp
Titol del popup modal
Visite.....