Que no se t'escapi!

Prepara el Nadal amb un -10% dte a tots els productes

-10%tancar
Endavant!

Ja pots realitzar la teva comanda amb -12% dte.

tancar
menu 2.5
detalls


Enviament disponible en direcció de lliurament i punts de recollida.


VALOR DE
LA COMANDA
ENVIAMENT EXPRESS
3-5 dies
Més de 15  GRATIS
Menys de 15  3 Enviament disponible en direcció de lliurament i punts de recollida.


VALOR DE
LA COMANDA
ENVIAMENT EXPRESS
3-5 dies
Més de 15  GRATIS
Menys de 15  3 


altHas afegit1producte(s)
Veure cistella

Condicions d'ús

Titularitat de la pàgina web. El nom del domini www.stikets.es, està enregistrat a favor de The Stikets Company, S.L., amb CIF B65303349 i domicili en Carrer de Santa Joaquima de Vedruna, 24, planta 2, 08700 Igualada (Barcelona). Telèfon de contacte +34 931 228 558 i adreça de correu electrònic help@stikets.cat. Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona Tomo 41931, Folio 81, Hoja B396091, Inscripción 1.


 

Condicions d'ús

1.- Amb aquestes Condicions d'ús, The Stikets Company, S.L., regula l'accés a aquesta pàgina web, i la posada a disposició de la informació que hi ha, per part dels seus clients i altres usuaris de la xarxa.

2.- Pel sol ús d'aquest lloc web, l'usuari manifesta que accepta sense reserves aquestes Condicions d'ús.

3.- L'ús del lloc web i de la informació que inclou, en principi, és de caràcter gratuït, sense perjudici que aquesta circumstància pugui variar, amb la qual cosa The Stikets Company, S.L., es compromet a publicar les noves condicions d'ús a la web en el temps més reduït possible.

4.- L'usuari s'obliga a no utilitzar el lloc web ni la informació que s'hi ofereix per fer activitats contràries a les lleis, la moral, l'ordre públic i, en general, a fer un ús conforme a aquestes condicions d'ús. Tant l'accés com la informació són responsabilitat exclusiva de qui els fa, sense que es pugui responsabilitzar The Stikets Company, S.L., dels danys o perjudicis que es puguin derivar d'aquest accés o ús de la informació alienes a la seva voluntat.

5.- The Stikets Company, S.L., no és responsable dels errors en accedir al lloc web o en els seus continguts i hi posarà la diligència més gran possible per tal que aquests errors no es produeixin.
The Stikets Company, S.L., es reserva el dret de suspendre temporalment, i sense necessitat d'avís previ, l'accessibilitat a les seves pàgines web, per l'eventual necessitat de fer operacions de manteniment, reparació, actualització o millora.

6.- Tots els continguts del lloc web (incloent-hi, sense caràcter limitatiu, bases de dades, imatges, dibuixos, gràfics, arxius de text, àudio, vídeo i programari) són propietat de The Stikets Company, S.L., i estan protegits per les normes nacionals o internacionals de propietat intel·lectual i industrial.
Les marques, rètols, signes distintius o logotips de The Stikets Company, S.L., que apareixen a la pàgina web són titularitat de The Stikets Company, S.L. Aquests criteris també fan referència al nom de domini www.stikets.es.
Tots els textos, dibuixos gràfics, vídeos o suports d'àudio, propietat de The Stikets Company, S.L., no podran ser objecte d'ulterior modificació, còpia, alteració, reproducció, adaptació o traducció per part de l'usuari o de tercers sense l'autorització expressa de The Stikets Company, S.L., tret que s'indiqui el contrari.
L'ús no autoritzat de la informació inclosa en aquest lloc web i la lesió dels drets de propietat intel·lectual o industrial donaran lloc a les responsabilitats legalment establertes.

7.- L'establiment de qualsevol hiperenllaç des d'una pagina web aliena a qualsevol de les pàgines del lloc web de The Stikets Company, S.L., estarà sotmès a les condicions següents:

 • No es permet la reproducció total ni parcial de cap dels serveis inclosos al lloc web de The Stikets Company, S.L.
 • No s'establiran deep-links amb el lloc web de The Stikets Company, S.L., ni dels seus serveis, ni es crearà cap explorador web o border environment.
 • No s'inclourà cap manifestació falsa, inexacta o incorrecta sobre les pàgines del lloc web de The Stikets Company, S.L., i els seus serveis en particular, excepte aquells signes que formin part del mateix hiperenllaç a la pàgina web de The Stikets Company, S.L., no contindrà cap marca, nom comercial, rètol d'establiment, denominació, logotip, eslògan o altres signes distintius que pertanyin a The Stikets Company, S.L.
 • Sota cap circumstància, The Stikets Company, S.L., serà responsable dels continguts o serveis posats a disposició del públic a la pàgina web des de la qual es faci l'hiperenllaç ni de les informacions o manifestacions que s'hi incloguin.
 • Qualsevol hiperenllaç a la web de The Stikets Company, S.L., s'efectuarà a la pàgina principal.

8.- Política de privadesa o protecció de dades

Les següents polítiques de privacitat estan destinades a informar-te sobre com fem servir la teva informació personal complint amb les disposicions i requisits del Reglament General Europeu de Protecció de Dades.

 • A. Dret d'informació

  La present política de protecció de dades regula l'accés i l'ús del servei del lloc web www.stikets.cat així com la resta de llocs web que The Stikets Company, SL, posa a disposició dels usuaris d'internet interessats en els seus serveis i continguts. De conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD) i el Reglament General Europeu de Protecció de Dades, The Stikets Company, SL, titular del lloc web, informa l'usuari d'aquest lloc de l'existència d'un fitxer automatitzat de dades de caràcter personal creat per The Stikets Company, SL i sota la seva responsabilitat.

 • B. Finalitat

  Les dades dels usuaris registrats a través dels formularis habilitats a aquest efecte en el lloc web són recaptades per The Stikets Company, SL, amb la finalitat de facilitar la prestació dels serveis que The Stikets Company, SL, proporciona a través d'aquest lloc web. En el cas de les dades obtingudes a través de promocions de co-branding o de productes de mostra, els registres podran ser compartits amb l'empresa col·laboradora d'aquesta campanya de promoció.

  Les dades personals recollides seran tractades per The Stikets Company, S.L. d'acord amb les següents finalitats:

  • Gestionar les seves sol·licituds de contacte amb The Stikets Company, S.L. a través dels canals disposats per a això en el lloc web de The Stikets Company, S.L.
  • Gestionar les compres efectuades en el marc del lloc web, incloent la gestió del pagament i la remissió de la comanda.
  • Gestionar la subscripció a la newsletter, realitzada a través de la cadena disposa el lloc web de The Stikets Company, S.L.
  • Efectuar anàlisis sobre la utilització del lloc web i comprovar les preferències i comportament dels usuaris.
  • Gestionar l'enviament d'enquestes de satisfacció sobre la base de la compra del producte o servei de The Stikets Company, S.L. realitzada, mara millorar dia a dia l'experiència dels nostres clients.
  • Analitzar les seves dades a fi d'elaborar perfils d'usuari que permetin definir amb major detall els productes que puguin resultar del seu interès.

  Les dades es conservaran durant el temps necessari per a la realització de les finalitats per a les quals van ser recollides, llevat que l'usuari sol·liciti la seva baixa a The Stikets Company, S.L., oposant-se o revoqui el seu consentiment.

 • C. Caràcter obligatori o facultatiu de la informació facilitada per l'usuari i veracitat de les dades

  Els camps obligatoris, normalment marcats amb un asterisc (*) en el formulari de registre a emplenar per l'usuari són estrictament necessaris per atendre la seva petició, sent voluntària la inclusió de dades en els camps restants. L'usuari garanteix que les dades personals facilitades a The Stikets Company, S.L. són veraces i es fa responsable de comunicar-li qualsevol modificació de les mateixes.

 • D. Consentiment de l'usuari

  L'enviament de dades personals amb l'ús dels formularis electrònics de The Stikets Company, S.L. o, si escau, missatges de correu electrònic, suposa el consentiment exprés del remitent al tractament automatitzat de les dades incloses en els serveis i productes relacionats amb les finalitats dels llocs web de The Stikets Company, SL, i l'enviament de comunicacions via electrònica amb informació relacionada amb The Stikets Company, SL, i les seves iniciatives.

 • E. Quines dades de l'usuari tractarà The Stikets Company SL?

  The Stikets Company, S.L. tractarà les següents categories de dades:

  • Dades identificatives: nom, cognoms, document nacional d'identitat o número d'identitat d'estranger i imatge.
  • Dades de contacte: domicili, telèfon fix, telèfon mòbil, adreça de correu electrònic.
  • Dades de característiques personals: data de naixement, edat, sexe, nacionalitat.
  • Dades bancàries: número de compte, titular, mandat SEPA.
  • Altres dades: dades facilitades pels propis interessats en els camps oberts dels formularis disposats en el Lloc Web.
  • Dades de navegació.

  En cas que l'usuari faciliti dades de tercers, manifesta comptar amb el consentiment dels mateixos i es compromet a traslladar a l'interessat, titular d'aquestes dades, la informació continguda en la Política de Privacitat, eximint a The Stikets Company, S.L. de qualsevol responsabilitat en aquest sentit. No obstant això, The Stikets Company, S.L. podrà dur a terme les verificacions necessàries per constatar aquest fet, i adoptar les mesures de diligència que corresponguin, d'acord amb la normativa de protecció de dades. Una de les finalitats per a les quals The Stikets Company, S.L. tracta les dades personals proporcionades per part dels usuaris és per remetre'ls comunicacions electròniques amb informació relativa a béns, serveis, promocions, ofertes, esdeveniments o notícies rellevants per als usuaris. Sempre que es realitzi alguna comunicació d'aquest tipus, aquesta serà dirigida única i exclusivament a aquells Usuaris que no hagin manifestat prèviament la seva negativa a la recepció de les mateixes. Per a dur a terme la tasca anterior, The Stikets Company, S.L. podrà analitzar les dades obtingudes per les entitats i llocs web del grup The Stikets Company, SL, per tal d'elaborar perfils d'usuari que permetin definir amb major detall els productes que puguin resultar del seu interès. En cas que l'usuari desitgi deixar de rebre comunicacions comercials o promocionals per part de The Stikets Company, SL, pot sol·licitar la baixa del servei fent clic sobre l'enllaç habilitat a aquest efecte en el propi cos de les esmentades comunicacions comercials o bé enviant un correu electrònic a la següent adreça de correu electrònic: help@stikets.cat .

 • F. Quina és la legitimació del tractament de les teves dades?

  El tractament de dades per a l'adquisició de productes per mitjà del lloc web serà necessari per al compliment de la relació contractual sorgida entre l'usuari i The Stikets Company, S.L. El tractament de les seves dades amb finalitats de màrqueting, relatiu a béns i serveis propis de The Stikets Company, S.L. i serveis anàlegs per als seus clients, es basarà en l'interès legítim reconegut per la normativa quan l'usuari hagi adquirit béns i / o serveis de The Stikets Company, SL. En cas no existir tal relació contractual, el tractament de dades es basarà en el consentiment recollit en la normativa actual vigent. El tractament per a les referides finalitats, es realitzarà sempre previ consentiment de l'usuari o sobre la base del referit interès legítim, i serà necessari per a l'atenció de la seva sol·licitud. Així mateix, en cas de retirar el seu consentiment a qualsevol dels tractaments, això no afectarà la licitud dels tractaments efectuats amb anterioritat. Per revocar aquest consentiment, l'Usuari podrà contactar amb The Stikets Company, S.L. a través dels canals següents: mitjançant carta dirigida a The Stikets Company, S.L. a l'adreça Passeig Jacint Verdaguer 132, planta 2 entrada, Carrer de Santa Joaquima de Vedruna, 24, 08700 Igualada (Barcelona) Espanya o bé fent clic sobre el link de baixa automàtica disponible en cada comunicació comercial enviada per The Stikets Company, S.L. o bé mitjançant correu electrònic dirigit a help@stikets.cat

 • G. Amb quina destinataris es compartiran les dades de l'usuari?

  Les dades de l'usuari podran ser comunicades a:

  • Empreses i llocs web del grup The Stikets Company, SL, únicament per a fins administratius interns i / o per a les finalitats anteriorment indicades.
  • Empreses i llocs web del grup The Stikets Company, SL per a l'enviament de comunicacions comercials sobre els productes i serveis oferts per les empreses que el formen, sempre que l'Usuari així ho hagi consentit.
  • Administracions Públiques i autoritats nacionals i / o europees competents, en els casos previstos per la Llei.

  A més, les dades podran ser accessibles per l'entitat The Stikets Company, SL i per proveïdors de The Stikets Company, S.L. i empreses col·laboradores de cobranding, sent aquest accés el necessari per a l'adequat compliment de les obligacions legals i / o de les finalitats anteriorment indicades. Aquests proveïdors no tractaran les seves dades per a finalitats pròpies que no hagin estat prèviament informades per The Stikets Company, S.L. Els destinataris indicats en el present apartat poden trobar ubicats dins o fora de l'Espai Econòmic Europeu, trobant-se en aquest últim cas degudament legitimades les transferències internacionals de dades.

 • H. Responsabilitat de l'usuari:

  L'usuari:

  • Garanteix que té més de divuit (18) anys i que les dades que facilita The Stikets Company, S.L. són veritables, exactes, completes i actualitzades. A aquests efectes, l'usuari respon de la veracitat de totes les dades que comuniqui i mantindrà convenientment actualitzada la informació facilitada, de manera que respongui a la seva situació real.
  • Garanteix que ha informat els tercers dels que faciliti les seves dades, en cas de fer-ho, dels aspectes continguts en aquest document. Així mateix, garanteix que ha obtingut la seva autorització per facilitar les seves dades a The Stikets Company, S.L. per als fins assenyalats.
  • Serà responsable de les informacions falses o inexactes que proporcioni a través del lloc web i dels danys i perjudicis, directes o indirectes, que això causi a The Stikets Company, S.L. o a tercers.
  • A l'acceptar la vista prèvia, l'usuari certifica que té autorització per reproduir les imatges i ho fa sota la seva responsabilitat. No està permès reproduir imatges amb drets d'autor de tercers.
 • I. Butlletins i comunicacions electròniques:

  The Stikets Company, S.L., podrà posar a la disposició dels usuaris que prèviament ho hagin autoritzat a través del formulari de subscripció habilitat a aquest efecte el servei d'enviament d'un butlletí, en el qual s'inclouen les notícies, novetats i informació més rellevants del lloc web. Així mateix, l'usuari podrà donar-se de baixa o modificar les dades de subscripció a l'esmentat butlletí a través del formulari interactiu inclòs en el lloc web. Així mateix, The Stikets Company, S.L., informa que remetrà comunicacions comercials per mitjans electrònics amb informació sobre altres productes, serveis i esdeveniments que puguin ser d'interès per als usuaris del lloc web quan així ho sol·licitin expressament. Aquest consentiment podrà ser revocat en qualsevol moment per l'usuari.

 • J. Ús de la funció de xat "Customer Care"

  Una de les possibilitats que t'oferim és el xat de Customer Care perquè el nostre servei sigui encara més agradable i accessible per a tu. A través d'aquest xat tens l'oportunitat de fes consultes i preguntes a un agent abans de comprar al nostre lloc web. Tot el procés de xat es realitza de forma totalment anònima, sense que es mostri el teu nom o altres dades personals. Per tal de millorar constantment la qualitat del nostre servei al client al xat, vam registrar aquest historial per a fins d'anàlisi i millora, de forma totalment anònima. Aquests registres s'eliminen un cop avaluades.

 • K. Seguretat

  The Stikets Company, SL, manté els nivells de seguretat de protecció de dades personals conforme al Reial Decret 994/1999, d'11 de juny, relatiu a les mesures de seguretat dels fitxers automatitzats que continguin dades de caràcter personal, i ha establert tots els mitjans tècnics al seu abast per evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i robatori de les dades que l'usuari faciliti a través del lloc web, sense perjudici d'informar-lo que les mesures de seguretat a Internet no són inexpugnables. The Stikets Company, SL, es compromet a complir amb el deure de secret i confidencialitat respecte de les dades personals incloses en el fitxer automatitzat d'acord amb la legislació aplicable, així com a conferir-los un tractament segur en les cessions i transferències internacionals de dades que , si escau, puguin produirse.

 • L. Galetes i IP

  Les cookies permeten a The Stikets Company, SL, reculli dades a efectes estadístics com: data de la primera visita, nombre de vegades que s'ha visitat, data de l'última visita, URL i domini de la qual prové, explorador utilitzat i resolució de la pantalla. Per obtenir més informació sobre les cookies i com conèixer, bloquejar o eliminar les cookies des del teu navegador clica aquí.

 • M. Spamming

  The Stikets Company, S.L., no utilitza tècniques de "spamming" i únicament tractarà les dades que l'usuari transmeti mitjançant els formularis electrònics habilitats en aquest lloc web o missatges de correu electrònic. El tractament de les dades de caràcter personal, així com l'enviament de comunicacions comercials realitzades per mitjans electrònics, són conformes a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (BOE de 14 de desembre de 1999) ia la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la Societat d'Informació i de Comerç Electrònic (BOE de 12 de juliol de 2002) .

 • N. Dret d'oposició, correcció i actualització de dades

  El usuari pot enviar un escrit a The Stikets Company, SL, a l'adreça indicada a la capçalera de la present Política, o bé per mitjà d'un correu electrònic a l'adreça help@stikets.cat , adjuntant fotocòpia del seu document d'identitat, en qualsevol moment i de manera gratuïta, per:

  • Revocar els consentiments atorgats.
  • Obtenir confirmació sobre si a The Stikets Company, SL s'estan tractant dades personals que concerneixen a l'usuari o no.
  • Accedir a les seves dades personals.
  • Rectificar les dades inexactes o incompletes.
  • Sol·licitar la supressió de les seves dades quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollides.
  • Obtenir de The Stikets Company, SL la limitació del tractament de les dades quan es compleixi alguna de les condicions previstes en la normativa de protecció de dades.
  • Obtenir intervenció humana, a expressar el teu punt de vista i a impugnar les decisions automatitzades adoptades per part de The Stikets Company, SL
  • Sol·licitar la portabilitat de les teves dades.
  • Posar-se en contacte amb The Stikets Company, SL a través de la següent adreça: help@stikets.cat
  • Interposar una reclamació relativa a la protecció de les seves dades personals quan l'interessat consideri que The Stikets Company, S.L. ha vulnerat els drets que li són reconeguts per la normativa aplicable en protecció de dades.

  El usuari té dret a accedir a aquesta informació, la, si les dades són errònies i a donar-se de baixa dels serveis de The Stikets Company, S.L. Aquests drets es poden fer efectius amb la mateixa configuració de la pàgina web. En cas de problemes per a la realització Efectiva línia i per a qualsevol tipus de dubte o controvèrsia respecte a la nostra política de privacitat de dades es podran dirigir directament a: help@stikets.es o bé a l'adreça postal Passeig Jacint Verdaguer 132, planta 2 entrada, Carrer de Santa Joaquima de Vedruna, 24, 08700 Igualada (Barcelona) Espanya.

  Última actualització: 23 de maig de 2018.

9.- Política de desistiment. Stikets permet devolucions fins a 14 dies naturals des de la data de recepció de la comanda, sense necessitat de justificació. Per iniciar el procediment de devolució, el client simplement ha d'escriure un correu electrònic al departament d'atenció al client a help@stikets.com informant que procedirà a la devolució del producte. Paral·lelament, heu d'emplenar aquest formulari, imprimir-lo i enviar-lo físicament a Stikets juntament amb els productes a tornar. Després d'haver rebut i verificat la devolució, es farà el reemborsament de l'import en un termini de 10 dies hàbils, utilitzant el mateix mètode de pagament emprat per a la transacció inicial. Stikets no es fa càrrec de les despeses derivades de la devolució.

10.- Les condicions d'ús d'aquest lloc web tenen caràcter indefinit. The Stikets Company, S.L., en tot cas, es reserva el dret unilateral de modificar les condicions d'accés, i els continguts que s'hi inclouen, o les condicions d'ús del seu servei d'allotjament gratuït d'articles, incloses en aquest document.

11.- Aquestes Condicions Generals es regeixen per la llei espanyola. Les parts se sotmeten, a elecció seva, per a la resolució dels conflictes i amb renúncia a qualsevol altre fur, als jutjats i tribunals del domicili de l'usuari. Així mateix, The Stikets Company, SL, és una entitat adherida a CONFIANZA ONLINE i als termes del seu Codi Ètic

12.- Stikets es reserva el dret de rebutjar qualsevol comanda, cancel·lar o no acceptar una comanda confirmat mitjançant la notificació per escrit o per telèfon a vostè en les següents situacions, sense ser responsable de cap dany o cost que no sigui el reemborsament de la quantitat rebuda de vostè en relació amb el Contracte cancel·lat.

13.- Stikets ofereix una garantia de dos anys a partir de la data de compra de les etiquetes. Es tracta de productes que responen a la calor i al pas del temps, de manera que no s'acceptaran reclamacions passat aquest termini de temps. Es recomana desar les etiquetes en un lloc sec ia temperatura ambient per a una bona conservació. Tots els materials emprats per a la fabricació de les etiquetes són de màxima qualitat.

El procediment de garantia es pot posar en marxa en cas que el defecte NO sigui causat per:
 

 • Accident o negligència
 • Ús impropi o manteniment inadequat
 • Canvis efectuats sense permís de Stikets
 • Normal deteriorament o desgast natural

Si, per contra, es detecta un error o defecte en el procés de producció o d'enviament, el producte serà reemplaçat o abonat dins del termini de garantia. En aquest cas, pots contactar amb help@stikets.cat facilitant la informació següent:

 • Nom amb què va ser tramitada la comanda
 • Número de comanda
 • Descripció detallada
 • Fotos que mostrin el defecte

 

Copyright

The Stikets Company, S.L., és titular de tots els drets de propietat intel·lectual sobre el disseny i continguts de la pàgina web www.stikets.es.

L'empresa The Stikets Company, S.L., és titular dels drets de propietat industrial referits als seus productes i serveis i específicament els relatius a les marques registrades.

Et podem ajudar?
Contacta por whatsapp
Titol del popup modal
Visite.....